home
   

Behandling

 

Havde man i 17 – 1800 tallet søgt at redegøre for hvordan radio og fjernsyn fungerede; ville ingen hverken tro eller forstå noget som helst. Der bliver gjort meget for at påvise og måle strålefelter med de i dag ti l- gængelige instrumenter omkring Syvstjernen. At denne plade indgraveret med en 7Stjerne, skulle have en virkning er svær at forstå, hvorfor de virkninger samt resultater opnået ved brug af syvstjernen må henføre til endnu uopdagede felter eller kræfter.

Mange var til at begynde med særdeles skeptiske, de prøvede Syvstjernen og blev overraskede, de kunne føle energien, som en svag elektrisk strøm, kulde eller varme, og lidelser som eks. hovedpine, rygsmerter, søvnbesvær ,forsvandt. Erfaringerne har vist at Syvstjernen virker på både dyr og mennesker.

Syvstjernens genopdager Jørgen A. Jacobsen, har i sin bog Syvstjernen offentliggjort flere hundrede beretninger om Syvstjernens virkninger.

Et par eksempler:
Faktisk har jeg kun positive ord om syvstjernerne. Jeg forstår ikke rigtigt hvorfor de virker som de gør - men pyt være med hvad de er - bare de hjælper- og det gør de! Det skal lige siges at jeg har haft mine stjerner i mindst 1 ½ år. Med venlig hilsen P.J.

Jeg vil gerne give Syvstjernen min bedste anbefaling, den er helt fantastisk, man må tro på den, enten man vil eller ej, resultaterne taler for sig selv. Der var en masse jordstråling i vort hus, men Syvstjernen har helt fjernet denne. Desuden giver den mig en mængde energi og får mig i ro og balance, det er simpelthen vidunderligt. Else E. Hansen.

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Syvstjernen. Jeg var i sommerhus- fandt først ud af på 6. Dagen at jeg lå over en vandåre eller stråle- en anden i selskabet havde en Syvstjerne med, som jeg så fik lagt under min madras. Det var en meget god virkning. Jeg sov bedre, drømte meget klart Og tydeligt, med pragtfulde farver og fik reduceret sovetiden. Derfor skal jeg have mig en Syvstjerne. G.W.J.

En beskadiget muskel i bækkenet, stammende fra en fødsel for 25 år siden, har plaget mig lejlighedsvis i alle disse år. Joachim brugte Syvstjernen 10 minutter på stedet, og jeg bar stjernen nogle formiddagstimer i Benklæderne, efter hvilket jeg ikke har haft gener. Bente Asbjørn Hansen.

 

Erfaring
 
Historie
 
Hvem er vi
 
 
Shop
 
Presse
 
Kontakt
 
 
 
 

  eMail: info@SevenstarInternational.com Copyright © 2001 by Sevenstar International